Nyheter

Information om behandling av personuppgifter

Publicerat

Söne Buss AB och Söne Trafik AB värnar om din integritet. Du ska kunna känna dig trygg när du anförtror oss dina personuppgifter. Sönes personuppgiftspolicy innebär att vi på ett tydligt och transparent sätt ska beskriva för dig hur vi samlar in, använder, överför och lagrar din information så att du känner dig säker på […]


En spännande resa tillsammans!

Publicerat

Ni kan läsa vår 90-års jubileumsbroschyr på länken nedan! http://www.sebroschyr.se/SoneTrafik2017/WebView/


God Jul och Gott Nytt År!

Publicerat

Söne Buss önskar en God Jul och ett Gott Nytt År till alla våra resenärer och uppdragsgivare. Även detta år skänker vi våra julklappspengar till välgörande ändamål, i år väljer vi att stötta organisationerna LÄKARE UTAN GRÄNSER och BRIS.


Västervik Express – ny busslinje Göteborg-Jönköping-Västervik

Publicerat

I samarbete med Gotlandsbåten lanserar vi en ny kommersiell linje mellan Göteborg-Borås-Jönköping-Nässjö-Eksjö-Västervik. Mer information och bokning på www.vastervikexpress.se!


Nytt avtal i Söderköping

Publicerat

I samarbete med Bivab och Östgötatrafiken startar vi upp ny bussverksamhet i Söderköping med totalt 5 bussar i juni 2016. För mer information kontakta Platschef Kenneth Petersson, tel 0490-130 00.


Förlängt i Lerum

Publicerat

Västtrafik har förlängt vårt avtal i Lerum fram till juni 2016, pga att anbudet var överklagat. För mer information kontakta platschef Ronny Östby på tel 0302-438 10.


Skolbussar i Skara – ny trafik!

Publicerat

Söne Buss har genom Buss i Väst vunnit en del av upphandlingen av skolskjutsar i Skara/Götene. Vi kommer därmed att köra två skolbussar i Skara samt badturer i Götene med start i augusti 2015! För mer information kontakta platschef Anders Johansson på tel 0730-72 84 67.


Västervik Express! Åk bekvämt och prisvärt mellan Västervik och Stockholm

Publicerat

Den 16 juni 2014 lanserade Söne Buss AB en bussförbindelse mellan Stockholm-Västervik. Bussen går måndag, torsdag, fredag och söndag och stannar till i Gamleby och Norrköping på vägen. Restiden för sträckan Västervik-Stockholm landar kring cirka 3.5 timmar och man kan köpa biljetter från 200 kronor (hela sträckan) respektive från 150 kronor (från Norrköping). Vi är ett privat familjeföretag som […]


Utökning i Eksjö och Nässjö

Publicerat

I samarbete med Buss i Väst och Jönköpings Länstrafik utökar vi trafiken i Eksjö och Nässjö i december! Inför utökningen har vi beställt 6 nya bussar, varav 2 elhybridbussar.


Upphandling Västtrafik

Publicerat

Utfallet av genomförd upphandlling blev att vi dessvärre förlorade trafiken i Lerum från sommaren 2015. Trafiken i Sollebrunn försvarade vi dock!