Här finns vi

Hyr & Abonnera buss i Jönköping

Vi kör linjetrafiken i och kring Eksjö och Nässjö åt Jönköpings Länstrafik. Linjetrafiken startade i juni 2010 med en verksamhet som omfattar ca 25 bussar och ca 40 anställda. Samtliga bussar körs på miljöbränsle och är utrustade med alkolås. Platschef är Roger Johansson.

Aktuellt i Eksjö/Nässjö:
– Vi installerar Pilotfish i samtliga fordon i maj 2012. Syftet med denna nya teknik är att motivera sparsam körning med minskade miljöutsläpp som konsekvens.

Hyr & Abonnera buss i Skaraborg


Vi kör skolskjutsar och mattransporter åt Mariestad kommun, skolskjuts åt Götene, Lidköping och Skara kommuner samt linjetrafik åt Nobina i Lidköping, Vara och Trollhättan. Vi har också några charterbussar som vi bland annat kör med åt MK Bussresor samt Birka Cruises. Våra depåer ligger i Lidköping, Mariestad, Nossebro, Sollebrunn och Stöpen. Totalt omfattar verksamheten ca 40 fordon och ca 18 anställda. Platschefer är Anders Johansson och Ronny Östby.

Aktuellt i Skaraborg:
– Vi har vunnit ny trafik i Lidköping där vi kommer att köra skolbussar från augusti 2016 med 5 nya bussar.

Hyr & Abonnera buss i Västervik! Vi kör linjetrafiken i och kring Västervik åt Kalmar Länstrafik. Trafiken startade i augusti 2008 med en verksamhet som omfattar ca 25 bussar och ca 35 anställda. Samtliga bussar körs på miljöbränslet RME och är utrustade med alkolås. Platschef är Kenneth Petersson.

Aktuellt i Västervik:
– Vi utför busscharter åt företag, kommun, föreningar och andra grupper. Ring eller maila oss för offert eller bokning! Våra kontaktuppgifter finns under Kontakt.

Hyr & Abonnera buss i Jönköping Örebro län!


Vi kör linjetrafik i och kring Frövi, Karlskoga, Kopparberg och Lindesberg åt LänsTrafiken i Örebro län. Vi kör även skolskjutsar åt Lindesberg och Ljusnasbergs kommuner. Vagnparken omfattar ca 65 bussar och vi har ca 120 anställda. Vi erbjuder även busscharter åt företag, grupper, skolklasser mm med flera helturistutrustade bussar. Ansvarig trafikområdeschef är Per Nordin.

Aktuellt i Örebro län:
– Vi har investerat i en fabriksny charterbuss för våra beställningskunder.
– Vi har fått förtroende att fortsätta köra i Karlskoga till 2026.

Visa Söne Buss på en större karta